כמה שאלות בבקשה לגבי ייעוץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/11/2016 | 11:09 | מאת: lee

אני בת 40 עם קצב לב לא סדיר, ז"א הרבה פעמים הוא גבוה עשיתי בדיקת הולטר ואקו והרופא אמר שזה מולד והסביר שיש לפעמים מן קצר בפעילות הסדירה של הלב.הוא אומר שזה לא מסוכן , האמנם?? בנוסף לפעמים יש לי כאבים ביד שמאל אבל לדעתי זה מהחוליות בגב היד מרגישה תפוסה ,אבל אני מתחילה לחשוש שזה אולי קשור ללב. מה בדיוק ההרגשה בכאב יד שמאל כשיש בעיה לבבית? איפה בדיוק ביד ואיזה סוג של כאב? והאם יכול להיות שיש לפעמים כאב ביד במידה וזה קשור ללב ? לציין שאבי חולה לב לאחר מעקפים אבל הקרדיולוג אמר שזה שונה לגמרי ואין קשר..

25/11/2016 | 18:52 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

עליך לגשת בבקשה להתייעצות מפורטת אצל קרדיולוג. כך ניתן יהיה להתרם בעיה בדיוק ולתת המלצות מדוייקות בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה