אבלציה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/11/2016 | 19:56 | מאת: חזי לוי

שמי חזי בן 45 איפו להתחיל ? לפני כ 12 שנה חליתי בסרטן למפומה ועברתי 3 הקרנות מסיביות באיזור החזה בכדי להציל את חיי ( אחריי שנה עברתי טיפולים כימוטראפים ) יום אחריי קבלת ההקרנות אובחן אצלי דופק מהיר וכחודש אחריי עברתי ארוע לב כשהדופק הגיע ל 370 והרופאים הצילו את חיי מאז ועד היום עברתי כ 6 פעמים היפוכים חשמליים כשההיפוך מחזיר אותי למצב רגיל אבל במשך השנים ההיפוכים לא מחזקים הרבה זמן וכיום ההיפוך האחרון החזיק חודשיים תמיד דיברו איתי על אבלציה אבל לא נתנו החלטה חדה כיום שוב מדברים על אבלציה אבל אחוזי ההצלחה עומדים על 60 אחוז עשיתי בדיקת mri לב והתוצאות לא כול כך גרועות אומנם חדר ימין וחדר שמאל קצת נפוחים אבל הממצאים מכוונים ששריר הלב נפגע מההקרנות אני בהתלבטות גדולה אם לעשות את האבלציה כשחליתי בסרטן אמרו לי שאם לא אשתמש בטיפול כימוטראפי אז אני אמות מהמחלה ולחן בחרתי באופן חד לעבור כימו במקרה של הלב שאלתי את הקרדיולוג אם לא אעבור אבלציה אני יכול למות התשובה הייתה " שהבחירה לא לעשות אבלציה לא היא שתגרום לי למות הקרדיולוג אומר חד משמעי כי אפשר לחיות כך עם כדורים אבל הבחירה בידיים שלי מה לעשות ??????? חזי - 0505829415 תודה

25/11/2016 | 18:26 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

התעייצות מפורטת לא תנתן כאן על גבי דפי אינטרנט. זה בלתי אפשרי. נא לגשת לבדיקה מסודרת אצל קרידולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה