לחץ דם רעידות וחולשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/11/2016 | 15:57 | מאת: יוחאי

שלום לכם חמותי בת 77, סובלת מלחץ דם רעידות בגוף המתחילות בקימה מהשינה בבוקר ובאות בגלים במשך היום. חולשה כללית נפיחות ברגליים. הרופאה מתעקשת שלא לשלוח לבדיקות מאמץ או להפנות לקרדיולוג לבדיקת אי ספיקת לב וכדו'. מצורפות הבדיקות האחרונות שעשתה. אשמח להכוונה תודה רבה cholesterol 179 non hdl cholesterol 122 mg/dl cholesterol hdl 56 cholesterol ldl 107.8 triglycerides 72 mg/dl mch 25.8 l hypo % 11.6 H ביוכימיה שתן microalbumin-u samp מתחת לסף הרגישות שאר התוצאות בבדיקת הדם נראות תקינות

25/11/2016 | 18:14 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מצב לא תקין. יש צורך בבירור מקיף. ניתן לגשת למוקד לרפאוה דחופה או חדר מיון. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה