תוצאות בדיקת הולטר,חשוב*

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/10/2016 | 17:28 | מאת: הדר

שלום,אני סטודנטית בת 23 בריאה בדכ אני לוקחת אטנט בתקופת הלימודים, התעלפתי בתקופת מבחנים והרופא טען שהדופק שלי מהיר מדי ולכן נשלחתי לבדיקת הולטר לב,האם  תוכלו לפרש לי את מה שרשום כאן והאם זה מונע ממני שימוש באטנט? חשוב לציין בימי ההולטר הייתי ללא אטנט מהירות מינמלית 54 מהירות מקסימלית 177 מהירות ממוצעת 85 נצפה vpc בודד סהכ 9 apcs בבדיקה מרווח r r בגבול התחתון של הנורמה נצפה היפוך גלי t בטיכוקרדיה נצפו קטעי סינוס אריקמיה עם מרווחי rr עד 1.4 שניות נצפו קטעי sinus cardira מהירות עד 177 פעימות לדקה שנמשךעד 20 דק מה משמעות תוצאות אלו? תודה מראש

24/10/2016 | 11:15 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

הדבר היחיד שלא ניראה תקין בתוצאה כפי שמצוטטת בפנייתך - דופק 177 לדקה. יש לגשת לקרידולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה