מאוד לחוצה ומאוד חרדה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/10/2016 | 23:46 | מאת: מלי

בת 37 ברקע דלקת בושט ובקיבה. נקב בעור התוף. כאבים בבית החזה-בוצע אקג.אקו.ארגומטריה-תקינים. מדיי פעם.אחת לכמה ימים אני חשה תחושה של בחילה רצון להתעלף זיעה קרה וחולשה שעוברים תוך כמה שניות עד כמה דקות. שמתי לב שזה קרה לי פעם בעת חרדה גדולה אבל גם קרה לי סתם שהתאפרתי מול מראה. מה זה???מתה מפחד. קשור למשהו לבבי?לנקב באוזן?גידול במוח? קרה לי כעשר פעמים בחודשים האחרונים. תודה גדולה מראש

24/10/2016 | 11:11 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

באופן כללי קליניקה לא לגמרי מתאימה לבעית לב. יש להיבדק. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה