אק"ג גבולי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/10/2016 | 20:34 | מאת: דן

שלום רב, לפני כחמישה חודשים היו לי דפיקות לב מהירות בגללן הרופא פינה אותי לבית חולים,בבית חולים עשו לי צילום חזה ,בדיקת דם ואקג והכול יצא תקין. שלחו אותי לבירור אצל קרדיולוג אשר שלח אותי לעשות אקו לב, מבחן במאמץ והולטר לב חזרתי אליו שוב והוא אמר שהכול תקין אבל הוא אמר לחזור אליו לביקורת בעוד 3 חודשים חשוב לציין שלמרות שהבדיקות יצאו תקינות התסמינים עדיין לא עברו (דפיקות לב חזקות,שיעול,כאבים בחזה) לפני כשבועיים החל תפנית ובנוסף לתסמינים הרגשתי מין "קריסה" בחזה שעברה אחרי שניה וזה חוזר כל כמה ימים הלכתי שוב לרופא והוא עשה לי אק"ג הרופא אמר שהאק"ג "גבולי" הוא נתן לי שוב הפנייה לקרדיולוג ,קבעתי שוב תור לקרדיולוג (התור רק בעוד חודשיים) עכשיו התסמינים שציינתי לא עוזבים אותי והשאלה שלי היא מה זה אומר?? הבדיקות שעשיתי בעבר יצאו תקינות אבל התסמינים לא עברו ואני סובל מהם נורא ובנוסף האק"ג גבולי,מה זאת אומרת גבולי?? כל העניין ממש מלחיץ אותי אני לא יודע מה לעשות ,אשמח למענה על השאלות דן,

16/10/2016 | 16:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שאלה מצויינת. יש לבדוק ולהיבדק. בלי בירור מקיף לא ניתן להושיב. מציע לפנות בהקדם לקרדיולוג או במידה ותסמינים נמשיכם למחלקה לרפואה דחופה - מיון או מוקד רפואי. בברכה, דר דדשב

26/10/2016 | 10:53 | מאת: דן

היי, תודה על תגובתך המהירה הלכתי לפני כמה ימים למיון,עשו לי בדיקת דם ,צילום חזה ואקג ואמרו לי שהכול תקין חלה הקלה בכאבים בחזה אבל שאר התסמינים נישארו אותו דבר בעיקר "הקריסה" בחזה הםנו אותי לבירור קרדיולוגי אבל התור בעוד חודש וחצי מה אתה ממליץ לי לעשות תודה,דן

12/11/2016 | 15:44 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לגשת להערכה אצל קרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה