כאבי בחזה בן 34

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/10/2016 | 18:40 | מאת: גוי

שלום בן 34 מעשן קופסה וחצי ליום פעיל מבחינה גופנית לאחרונה אני רוכב על אופניים וכבר יומיים כשאני רוכב יש לי כאבים בחזה שלא חולפים עד מנוחה מוחלטת, מן תעוקה כזו, ונשימות עמוקות לציין שאין לי חולשה ולא כלום, רק לחץ בחזה שמקרין לימין , שחולף למחרת, לפני בערך שנה עברתי ארן לב ומאמץ הכל היה תקין , בחיים לא הייתה לי תופעה כזו, הדבר הזה קרה לי פעמיים בעת רכיבה על אופניים

12/10/2016 | 12:40 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בבקשה להפסיק פעילות גופנית בשלב זה, עד תום בירור ולגשת בהקדם לקרידולוג. במידת צורך ניתן להיבדק בחדר מיון או במוקד לרפאוה דחופה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה