מכה לפני כמה שנים באזור הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/10/2016 | 17:36 | מאת: יוסי

לפני כמה שנים קיבלתי ממישהו בטעות מכה חזקה באזור הלב אני זוכר שהיה כואב לי לנשום נשימות עמוקות, ושהרגשתי את זה ממש באזור הלב השאלה שלי אני צריך לעשות בדיקות לב? זה קרה לפני יותר מ -5 שנים לדעתי זה עבר אחרי חודש/חודשיים נראה לי, אין לי מושג אם זה מכה בצלעות או באמת שכאב הלב אבל אני זוכר שזה היה ממש באזור הלב ושנשמתי עמוק הרגשתי מין כאב כזה בלב אבל אולי זה מבלבל בגלל הצלעות אבל יש לי חשש שזה היה מהלב, אני בן 18 אם זה משנה.

08/10/2016 | 16:09 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

..... אבל פנה בבקשה להערכה אצל רופא משפחה, תחילה ובמדית הצורך צפונה להערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

08/10/2016 | 20:42 | מאת: יוסי

אבל האם זה משהו שצריך ללכת בשבילו לבדיקה? זה נראה לך משהו רציני? עברו בערך 5 שנים מאז ככה שאני לא יודע אם כדאי עכשיו ללכת לבדוק את זה

מנהל פורום קרדיולוגיה