בת 22 מאושפזת בדרום אמריקה עם לחץ בחזה וברונכיט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/10/2016 | 01:28 | מאת: עודד

שלום רב. ביתי בטיול בדרום אמריקה. מאושפזת 3 ימים עם ברונכיט, קוצר נשימה וכאבים בחזה. היא מקבלת עירוי אנטיביוטיקה , מחוברת לחמצן. יש לה נטיה לאסטמה מילדות. בארץ בד"כ לא משתמשת במשאפים, רק בימים עם זיהום אויר. כשניסו היום לתת לה ללכת קצת ללא חמצן שוב הופיע הכאב בחזה. היא גם מציינת שהפנים האדימו. כיוון? הצעה? האם יש לכם המלצה לטיפול? תודה

08/10/2016 | 16:19 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה עך פנייתך. אתר זה עוסק בבעיות לב מבוגר. להבנתינו לביתך ברונכיטיס חדה, בהתבסס על הנכתב בפנייתך. היא מטופלת בבית חולים. יש לקוות שתביא בימים הקורבים. יש לשלול מעורבות הלב עי זיהום - חשוב לבצע בדיקת אקו לב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה