הפרעות קצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/10/2016 | 20:20 | מאת: יניב

שלום דוקטור. שמי יניב ואני בחור בן 38. יש לי קוצב מטרוניק בשל ברדיקטיה .בבדיקה האחרונה והוא אצלי הפרעות קצב לב. למעשי יש לי את ההפרעות האלו כבר שנים רבות. עכשיו הרופא ביקש ממני לטול מדללי דם. עד כמה זה חשוב, והאם העובדה שבדיקת אקו שעשיתי לפני חצי שנה יצא טוב, משפיע על שיקול הדעת אם לקחת מדללים או לא ? האם בדיקת אקו נוספת יכולה להוות לי אינדיקציה שלא לקחת כדורים במידה והיא שוב יוצאת בדיקה טובה ? אציין שאני לא מעשן ולא עישנתי אף פעם, לא סובל מיותר משקל, ואין לי מחלות רקע. אשמח לתשובה, בתודה יניב.

08/10/2016 | 16:16 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יניב שלום. יש מספר דברים שצריכים לברר אותם ולצערי מהרישום שלך לא ניתן להבין הרבה. פנה בבקשה לבדיקה אצל קרידולוג על מנת להבין טוב יותר מבחינה מצקעוית במה מדובר ולע מנת שניתן היה לתת לך המלצה מפורטת ובררה. לפי המידע שבשאלתך לא ניתן פושט לתת שום המלצה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה