דחוףף דופק מהיר לבת 34

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/09/2016 | 23:05 | מאת: ורד

אני בת 34 ללא לידות לא מעשנת ולא שותה אלכוהול. מזה כ4 ימים הדופק שלי נע בין 94-6 ועד היום הכי גבוה היה 80 עשיתי א.ק.ג. תקין. אקו תקין ובדיקות דם תקינות. יש לציין שעברתי בחודשיים האחרונים תקופה לא קלה. אך בשבועיים האחרונים ירד הלחץ. אך הדופק ממשיך. ממה זה יכול להגרם? ומה לעשות?

30/09/2016 | 21:25 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

סיבות הן רבות, לא לבביות ולעיתים קרושות לבעיות לב. יש לבצענהערכה מקיפה, כולל בדיקת תפקודי בלוטת התריס, ברזל, שלילת אנמיה. במידת הצורך לפנות להמשך הערכה אצל קרידולוג. אג התכוונת לדופק 94-96 .... בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה