הרגשה רגעית בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/09/2016 | 20:04 | מאת: פלוני123

שלום, בשנתיים האחרונות מרגיש מן תחושה של זרם בחזה (מרגיש עמוק במרכז החזה וקצת בגרון. התחושה רגעית (בערך 3 שניות) ונעלמת. רופא המשפחה לא נותן הולטר וכל הזמן מפנה לכיוון חרדה ולחץ, למרות שאני לא אדם חרדתי.. עשיתי 2 אקג, אקו ובדיקת מאמץ והכל תקין. האם הרגשה כזו נשמעת בעיניך כמשהו מהלב או אולי ממערכת העיכול (שמתי לב שמרגיש יותר אחרי האוכל)? לאחר ההרגשה הלב דופק מהר אבל אני לא בטוח אם זה בגלל בעיה או שאני פשוט נלחץ מההרגשה. נואש לעזרה.. תודה מראש

23/09/2016 | 17:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

פגישה עם קרידולוג עם כל המסמכים שיש לך עד כה תעזור. קרוב לוודאי לא מדובר בבעית לב. בברכה, דר דדשב

23/09/2016 | 19:01 | מאת: פלוני123

מנהל פורום קרדיולוגיה