דחוף בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/09/2016 | 12:43 | מאת: נירה

אני בת 34 ועברתי תקופה של לחץ גם בעבודה וגם בחיים. הכל בסדר עכשיו. עברתי סדרת בדיקות והכל יצא תקין. אני לא מעשנת ולא שותה. אך בחודש האחרון מרגישה כל הזמן לחצים כאלו וכאבים קלים חזה. עשיתי כמה פעמים א.ק.ג ויצא תקין וגם הלחץ דם תקין. השאלה ממה זה יכול להיות והאים זה כרוני ומה עושים? תודה רבה רבה

23/09/2016 | 17:54 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהיותך אישה צעריה ובהתייחס לעובדה שבירור מסויים בוצעה, ייתכן ודביר מאוד שלא מדובר בבעית לב כלל ועיקר ובסיטואציה הזו שי לשלקול הלשמתב ירור של מערכת העיקול. על כל פנים יש לגשת לקרידולוג לסיכום דברים ולרופא משפחה על מנת הלמשיך בירור. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה