פענוח אקג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/09/2016 | 12:46 | מאת: ירדן

שלום אני בת 20, ביצעתי אקג בגלל טכיקרדיה ופלפיטציות ובתוצאות נכתב בתרשים זה אין לראות סימני איסכמיה חריפה/תת חריפה. לא נצפו הפרעות קצב או הפרעות הולכה. עם זאת נכתב כי ישנו sinus tachycardia ו- poor R wave progression in right precordial leads; clockwise rotation. האם האקג תקין ? אם כן, מה המשמעות של האבחנות באנגלית? תודה רבה

23/09/2016 | 17:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אסור להתסמך על כתיבה אוטומטית של מכשיר. נא לגשת לרופא מטפל עם התרשים על מנת שייבוצע פיענוחץ. במדית צרוך ניתן להראות אתה תרשים לקרידולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה