סחרחורת וכאב ראש ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/09/2016 | 23:24 | מאת: שלמה שיפמן

לפני כשנה קיבלתי התקף לב וקבלתי כדורים ליפיטור,קרדילוק,טריטייס,ברילינטה ומיקרופירין.תקופה ארוכה פוקד אותי כאב ראש וסחרחורת.אין לי מושג מה הסיבה למצב.אולי כדור מסויים גורם לסחרחורת.האם יש תחליפים לכדור הגורם לסחרחורת?מבחינת שתייה אני שותה מספיק.דבר נוסף יש לי סכרת נעורים ואני מחובר למכשיר סוכר.

23/09/2016 | 17:33 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בסיטואציה קלינית שלך תתכן השפעת תרופות ללחץ דם ודפק, לכן יש לבצע הערכה מנקודת מבט זאת - נא לגשת לקרידולוג. דבר אחר חשוב לאחר אוטם שריר הלב - שלילת הפרעת קצב לב חדרית או על חדרית. לכן יש צרוך בהערכה בהקדם אצל קרידולוג. נא לגשת בהקדם. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה