אחרי מיפוי...מחפש עזרה ומידע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/08/2016 | 22:35 | מאת: אחד

בן 49 תוצאות המיפוי לא טובות נרשם איסכמיה קלה בתפוצת RCA .ממצא גבולי . אין עדות לאוטם ישן . התכווצות חדר שמאלי תקינה . ההפרעה האזורית בהתכווצות לאחר דיפירדמול תומכת באיסכמיה בטירטוריה של RCA הרופא רוצה לעשות צינתור לראות מה קורה שם .. אני די בפאניקה האמת אני סובל מהרבה תופעות עצביות קשות בחיי החל מבעיות בשרירים - כאבי שרירים בכל הגוף קפיצות שרירים התכווצויות וגם ויש לי טינטון חזק מאוד עם רגישות גדולה כתוצאה של פגיעת רעש בעברי - פגיעה שפוגעת ביכולת לקבל תרופות מסוימות בעיקר נוגדות דלקת ממשפחת האספרין ודומיו נורופן אדוויל וכו'. האם יש טיפול תרופתי אחרי צינתור ללא אספרין - מדגיש שוב ללא אספרין ! כי אני לא מוצא שןם תחליף במידע באינרטנט לתרופה הזאת שהיא על פניו נראית לי בעיתית ביותר ואןלי בכל זאת 2016 - יש תחליף ? תודה על כל יחס ותגובה.

29/08/2016 | 19:26 | מאת: אחד

אני אשמח לדעת את דעתך כרופא על נושא הצינתור לפי הממצאי המיפוי לב שהבאתי .האם כדאי לערוך בירור לבצע צינתור ורטואלי במקרה כזה לפני בדיקה פולשנית ? האם יש סיכוי שלא יצטרכו התערבות טיפולית בצינתור רגיל ? תדה

03/09/2016 | 14:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

עליך לגשת להתעייצות בהקדם לקרדיולוג עם כל החומר שבידיך. לדעתי צינתור כלילי היה במקום. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה