כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/08/2016 | 16:07 | מאת: ניבה הלל

שלום, אני בת 42, ממוצאי שבת שאני מרגישה כאבים בחזה. הכאבים מורגשים בעיקר באמצע החזה למעלה יחסית. הכאבים מוגשים בעיקר כשאני נושמת עמוק ובתזוזה, קשה לי להתרומם/להתכופף/לקום ממצב שכיבה וכד'. כשאני מתעטשת זה כואב ממש. רקע רפואי, במרץ 2015 חליתי בסרטן השד. עברתי טיפולים כימותרפיים (אדראמיצין טקסול), ניתוח כריתה מחאה ושיחזור ו-25 הקרנות. אין לי מושג אם יש לכך השפעה. מה עליי לעשות?

27/08/2016 | 12:55 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לגשת לבדיקת רופא אונקולוג/ יכרורג שד. בקביל יש לגשת להערכה אצל קרדיולוג. הערכה קרדיאלית שחבוה כי עברת טיפול קרינתי וכימי. לעיתים יש תופעות לוואי מבחינת לב, כלי דם ומסתמים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה