אקו במאמץ- תוצאה/הפניה לקרדיולוג?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/08/2016 | 07:28 | מאת: רחל

שלום רב, בעקבות בדיקת סקר שביצעתי שבעקבותיה ארגומטריה לא היתה חד משמעית, הופניתי לאקו במאמץ. תוצאת אקו במאמץ הינה- "שינויי Stt מינימליים". אקו במנוחה- NSR Q IN AVF V5-6". האם משמעות התשובה דורשת ממני מעקב או לפנות לרופא קרדיולוג? מהי משמעות הבדיקה? תודה לתשובה

27/08/2016 | 13:00 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מדובר בשינוי קל מאוד לפי המצוטטת בפנייתך. בדיקת אקו לב במאמץ מתבצעץת ע,י קרידולוג בדכ. מרכיב חשוב מאוד בבדיקה זו - אקו לב בהשוואה בין מצב מנוחה ובמאמץ. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה