עייפות וכבדות על סף עילפון אחרי כל ארוחה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/08/2016 | 10:46 | מאת: אורן

שלום בן 30 , אוחבנתי לפני שנתיים בקע סרעפתי 3 ס"מ כבר תקופה מעל 3 חודשים אחרי כל ארוחה מרגיש כבדות בערך 5 דקות אחרי הארוחה ומין סחרחורות על סף עילפון (גם הדופק מאוד מהיר) לאחר כמה שעות זה חולף לאחר בדיקות דם הכל תקין US בטן עליונה כבד שמרמו שומני מה עלי לעשות כי לרופא משפחה אין תשובה , האם יכול להיות קשור לכלי דם שנסתמו ?

20/08/2016 | 17:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

סבירות לבעית לב לא גובהה, לפחות תסמינים אינם בדיוק בכיוון. לבצע הערכה מאה אצלגסטרואנטרולוג. במידה ואין שתובה שם, לגשת לקרדיולוג. בברכה, דר דדשב

22/08/2016 | 11:19 | מאת: אורן

דוקטור תודה על התשובה, אני אציין שבנוסף לסימפטומים האלה יש גם קושי נשימה קרוב ל3 שנים נעשו בדיקות כולל פעמיים אצל רופא ריאות שאומרים לי שזה כתוצאה מעודף משקל (אני עם עודף משקל קל) ובחצי שנה האחרונה לפעמים יש לי מין נימולים באצבעות ביד שמאל , לא תמיד כמה ימים וזה חולף

מנהל פורום קרדיולוגיה