דחוףףףף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/08/2016 | 23:07 | מאת: נירה

אני בחורה בת 34 לפני כשבועיים הייתה לי רדימות בצד שמאל בלחי לאחר סיטי שיצא תקין הפנו אותי לבדיקות דם וכל מיני בדיקות. אמרו שזה כנראה ממתח. הבדיקות דם יצאו תקינות אך באקו לב היה נוזל פריקרדיאלי בכמות בינונית מעט מורחבת עם מעט לחץ על חדר ימין. הקרדיולוד נתן צילום חזה וusבטן ובלוטת התריס ושוב אקו לב. הבדיקות יצאו תקינות אך באקו לא השתנה. יש לי ביקור אצלו שבוע הבא אך אני מאוד לחוצהה. אין לי חלילה קוצר נשימה. אשמח לתגובה

20/08/2016 | 17:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש צורך בבדיקה בהקדם בחדר מיון במידה וקיימים תסמינים כמו חולשה, קושי נשימה או כאב חזה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה