פרה סינקופה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/08/2016 | 20:50 | מאת: רחל

שלום, לפני שנתיים החלו לי מקרים של פרה סינקופה בעמידה, בעיקר בבוקר. בחודשים האחרונים זה נהיה יותר ויותר תכוף, וכיום אני במצב שקשה לי לעמוד יותר משתי דקות מבלי להרגיש כאילו אני עומדת להתעלף. אני בת 22, לא מעשנת ובלי בעיות לב בעבר. שותה כ2 ליטר וחצי ביום. אחרי טילט טסט לפני כחצי שנה אמרו לי שזה אופייני לגיל שלי ושזה יעבור במהלך הזמן, אך מאז כאמור זה רק הלך והחריף. אשמח לשמוע על כיוון כלשהו, אני אובדת עצות. תודה רבה!

20/08/2016 | 17:35 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש לבצע הערכה אצל קרידולוג. לצד זה יש התוויה לבדיקת tilt table בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה