מפוי לב לבן 60 עם קוצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/08/2016 | 20:49 | מאת: סמדר

שלום בן 60 חולה מיוטוניה דיסטרופי עם קוצב לב מזה שנה וחצי. אחרי מפוי לב עקב תלונות על תעוקה בזמן מאמץ זהו הסכום: תגובה קלינית-לא איסכמית תגובה אלקטרוקרדיוגרפית-שלילית במפוי הלב לאחר ערוי דיפירידמול אין עדות לאיסכמיה התכווצות כללית של חדר שמאל גבולית LVEF-49% במדידת כמות סידן -CORONARY CALCIUM SCORE=290

20/08/2016 | 17:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לפי תשובה אין מימצא המצביע על פהרעה בזילוח דם לשריר הלב. תפקוד סיסטולית ירוד במידה קלה. ייתכן במסגרת מחלה בסיסית. יש לחזור לבדיקת קרידולוג מטפל עם תוצאת בדיקה זו. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה