תוצאות בדיקת דם בלוטות התריס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/08/2016 | 20:24 | מאת: אורי

בן 19 גובה 1.85 משקל 90 ק''ג כבר חצי שנה שאני חש בדופק מהיר. הן בזמן מנוחה והן בזמן מאמץ קל מאוד כמו עלייה במדרגות ביצעתי בחצי שנה האחרונה פעמיים אקו לב-תקין בשני הפעמים פעמיים הולטר (פעם אחת ל24 שעות פעם אחת ל48 שעות)- שניהם יצאו תקינות פעמיים בדיקת מאמץ-תקין בשניהם אך הדופק המהיר המשיך (בעיקר אני חווה דופק גבוה במעבר משכיבה של סביבות ה80-85 דופק) לעמידה (מעל 115 ) ובמאמץ של הליכה קלה/עלייה במדרגות סביבות ה 130-140 ביצעתי בדיקה של פעילות בלוטות התריס ואלו התוצאות אשמח לפענוח TSH-3.75 FREE T3- 6.50 FREE T4- 17.43 האם התוצאות תקינות ? ושאלה נוספת. האם זה הגיוני שאחרי שעה מסויימת (1 בלילה ) הדופק משתנה. זאת אומרת בשכיבה במקום 80-85 כמו במהלך היום הוא 55-60

20/08/2016 | 17:41 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק במחלות לב. לדעתי עליך לפנות לאנדוקרינולוג. לפי הבנתי דמובר בהפרעה - בדיקת t3 לא תקינה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה