כאבים בעצמות החזה כבר 3 שנים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/08/2016 | 13:33 | מאת: מיכל

אני חווה קליקים באזור החזה ותחושה שהאזור תפוס כבר 3 שנים והבדיקות שאני הולכת אליהן לא מצליחות להסביר את זה (ארגומטריה, צילום החזה ) עכשיו שלחו אותי לאקוקרדיוגרפיה משולבת במאמץ וגם לגסטרו. מרגיש לי שהגסטרו לא רלוונטי כלל כי הקליקים נמצאים איתי תמיד והם טיפה מוקלים לאחר טיפולי מסאג' (לגב) מיוחדים שאני הולכת אליהם והם מועצמים כאשר אני יושבת לא נכון או עובדת שעות רבות. לכן ההרגשה שלי היא שמדובר בעניין של עצמות או של השרירים באזור הגב או החזה. השאלה שלי היא האם בדיקת האקוקרדיוגרפיה תוכל לבררר משהו על העצמות או על השריר במקרה זה או שמדובר בבדיקה של הלב בלבד?? בנוסף, אם יש אפשרות לשער במה יכול להיות מדובר (אולי דלקת כלשהי) והאם זהו מצד מסוכן שאני מוציאה קליקים מהחזה כל כך הרבה. אציין כי לא כואב לי אלא תחושה תמידית של חזה תפוס. תודה רבה רבה, מיכל!!

13/08/2016 | 17:55 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קליניקה לא טיפוסית לביעת לב. לגשת להערכה אצל רופא משפחה. המשך בירור בהתאם להתרשמות רופא לאחר בדיקה והדמייה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה