תסמינים הקשורים בקרדיולוגיה יכולים להשפיע נפשית?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/07/2016 | 22:39 | מאת: ניב

שלום ד"ר מזה כמה שנים סבלתי את החרדה לאחר. אני מרגיש לחץ בחזה כמעט כל היום וכאב של לחץ בראש שהוא לא בתדירות. עקצוצים בגוף. ותחושת ספוק בפנים. ו לעיתים הדופק גבוה. לחץ דיסאוטלי שלי יכול להגיע ל90/10

25/07/2016 | 23:41 | מאת: ניב

13/08/2016 | 23:09 | מאת: אירנה

שלום דוקטור, אני כשנתיים סובלת מכאב באזור הלב עברתי מספר בדיקות אשר הרופא משפחה טען שזה בסדר אני דיי מיואשת מכיון והכאב לא חלף וזה מתסכל הכאב מורכש כלחץ באזור לפעמים מלובה בדולק מהיר אשמח לתשובה או הכונה

מנהל פורום קרדיולוגיה