תסמינים מוזרים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/07/2016 | 23:40 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 45 נשואה אמא לילדים יז לי תסמונת קרטגנר סיטוס אונברסוס מזה כחודש אינני יכולה לעשות ספורט הייתי עושה במסגרת קבוצתית פעמיים בשבוע פתאום נורא קשה לי גם בעבודות הבית אני מתעייפת נורא כשאני הולכת לעבודה הליכה של בערך 10-15 דקות כעבור 5 דק הליכה יש לי שיעול יבש ומרגיז אין לי קוצר נשימה עם ציפצופים אבל מרגישה חוסר אויר אם אני עושה כפיפות בטן מיד אין לי אויר ומתעייפת לאחרונה התווספו כאב גב בצד ימין לאט לאט התווסף כאב שהולך ובא מתחת לשד ואם אני עוברת ממצב ישיבה לשכיבה מתחיל שיעול רופא המשפחה נתן הפנייה לרופא ריאות אבל יש תור רק בעוד חודש האם ללכת לריאות או לקרדיאולוג???? אנא עזרתכם תודה מראש

22/07/2016 | 22:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תחילה יש לגשת לבדיקת רופא מטפל, בהקדם. במדיה וסתמינים נמשכים יש לגשת בלדיקה במחלקה לרפאוה דחופה - מיון עאו למוקד לרפואה דחופה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה