כאבים בחזה,

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/07/2016 | 00:51 | מאת: שרה קרולוויץ'

שלום, במהלך השנים האחרונות היו לי מידי פעם, כאחת לחצי שנה באופן פתאומי מין תחושה של "מכת חשמל" חדה ומהירה כזו בחזה מצד שמאל. בימים האחרונים זה מתגבר לאופן כמעט יומיומי, בעיקר כשאני שוכבת על הבטן, בעיקר בצד שמאל ולפעמים בצד ימין, מתווסף לפעמים גם לחצים בחזה. בנוסף, לפני שנתיים התחילו לי אירועים של פרה סינקופה בעמידה, בחודשים האחרונים תכוף יותר. אחרי טילט טסט אמרו לי שזה אופייני לנשים בגיל הפוריות (כלי דם שלא מתכווצים בעמידה) ושזה יעבור תוך כמה שנים. אני בת 22, לא מעשנת. אה קה גה לפני כמה חודשים יצא תקין. צילום חזה מלפני פחות משנה תקין. מחסור קל בברזל (לא אנמיה). אשמח אם תוכל/י לכוון אותי קצת יותר. תודה רבה רבה!

15/07/2016 | 22:17 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא מדאיג, אך מחייב השלמת בירור. הייתי שמלים מבחן מאמץ, הולטר קצב לב ואקו לב. דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה