פעימת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/07/2016 | 19:43 | מאת: הדס לוי

שלום רב,אני בחורה בת 28 עוד מעט 29 נוטלת כדורי אלטרוקסין לאיזון תת פעילות בלוטת התריס. ומאוזנת יחסית. אתמול קמתי בבוקר מוקדם באיזור 04:00 לקחת כדור הטלתי את מימיי וחזרתי לחדר לקחת את הכדור וכאשר קיפצתי למיטה תוך כדי התיישבות/מעבר למצב של שכיבה על המיטה חשתי לפתע פעימת לב אחת ממש כמו בגל כזה של פעולת הלב ומיד עבר חשתי רק פעימה אחת. נלחצתי מאוד אך לא חוויתי כאבים או תחושות לא טובות אחרות. יש לציין שחוויתי את זה פעם אחת שמאוד התרגשתי ממשהו והלב פעם מהר וחזק עברתי גם אז למצב שי ישיבה מעמידה וחשתי בפעולת לב בודדת אחת. ולפני כשלוש שנים כאשר ישבתי במשרד והתמתחתי כלפי מעלה חשתי את אותה תחושה כמו פעימה אחת מורגשת וזהו. ללא כאבים וכו. אשמח מאוד לתשובה. מודאגת.. יש לציין שבנסיבות אחרות עברתי אקו לב לפני שנתיים וחצי לערך ווהיא יצאה תקינה. אודה מאוד לתשובתכם.

15/07/2016 | 22:18 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהחלט יש מקום להערכה כללית. בשלב ראשון עי בדיקת מאמץ, אקו לב והולטר קצב לב. דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה