בעעלון לצרכן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/07/2016 | 08:04 | מאת: עוז כהן

אני משתמש בסומאט רידקס 100 למיגרנות. יש לי לפעמיים 5 שש מיגרנות בחודש. ולפעמים התחלה כדור מצוין. הוא עוזר לי מאוד. הבנתי שהוא פוגע בלב. מסוכן ללב ועלול לגרום להתקפי לב.לי אין תוםעות לוואי בכלל מהכדור. האם יש מקרים של התקף לב עקב התרופה הזו,?. אומר שזה כן עלול ליצור בעיה. מה הסכנה באמת בכדור.

09/07/2016 | 20:05 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שאלתך לא לגמרי מובנת - התכוונת לסומטרפטן? דר דדשב

10/07/2016 | 16:09 | מאת: עוז כהן המשך

לי אין תופעות לוואי. אבל כתוב זסה הורס את הלב. מה הסכנה בשימוש זה נזק מצטבר ללב? או שאם אין תופעות לוואי בעת השימוש אז אין בעי מצטברת.

מנהל פורום קרדיולוגיה