דופק מהיר וחזק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/07/2016 | 22:12 | מאת: דנה

שלום ד"ר. אני בת 33 וסובלת הרבה שנים מדופק מהיר, ללא שום ממצא בעבר עם בדיקות תקינות של הולטר ואקו. כבר כמה חודשים יש לי תופעה דיי מוזרה , הרגשה שאוכל עולה מהקיבה ועולה למעלה עם דופק חזק ממש ומהיר וזה בערך כ- 4-5 שניות שמביא לי הרגשה ממש רעה וחולשה של כמעט עילפון. לאחרונה מצב זה קורה לי יותר. כעת אני לא יודעת ללכת שוב לקרדיולוג .. אני לא יודעת אם יש קשר לקיבה (כי עשיתי גם בעבר בדיקה של קיבה שיצאה תקינה ) ואיך אפשר יהיה בכלל לתפוס את זה אם זה קורה אחת ל.. ולמשך שניות. מה אתה ממליץ . כי אני ממש חווה חרדה אחרי שזה קורה.

09/07/2016 | 20:07 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ניתן לבצע ניטור קצב לב ממושך - loop recorder בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה