פענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/07/2016 | 16:23 | מאת: שיר

בשבועיים האחרונים קרה פעמיים שהדופק והלחץ דם שלי עלו בלי שום סיבה. הייתי על סף. עלפון. באקג- סינוס טכיקרדיה. מעבדה: בדיקת דם- תקינה (כולל HGB ו TSH). איסוף שתן- לקטכולאמינים תקין. הולטר- נצפו VPBS/APBS וגם קטעים של סינוס טכיקרדיה עד 135. רופא המשפחה רוצה שאערב קרדיולוג.. האם חובה? מה התוצאה של ההולטר אומרת? מה זה SSS? בת 26. תודה!

09/07/2016 | 20:09 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

כדאי לגשת לבדיקת קרדיולוג עם תוצאת בדיקת הולטר קצב לב ותרשימי אקג מצורפים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה