דופק RE .......................

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/06/2016 | 00:06 | מאת: מק

לרגל התוצאות שקיבלתי , CT תקין , טירוזין מוגבר פי 1.5 מהנורמה כנ''ל קטכולאמינים בעיקר דופמין ומתהנפרין וביחד עם זה ממוצע הדופק הלב עלו משנה שעברה ב25 פימות יותר ,וגם הפרעות בודדות PVCS , אנדוקריני מאיכילוב אמרה שזה לא התחום שלה , ובינתיים ללא תרופה המגבילה את הקצב לב אני לא מסוגל לתפקד כלל , סחרחורות כאבים בחזה ,דופק בעמידה רגיל לאחר שכיבה 130 שדרך כלל באזור ה60 , לי בינתיים עד שאני ממתין לבדיקות מארצות הברית לבטל השפעה של דופמין על הלב . איזה תרופה יותר מתאימה חוסם אלפא ,בטא ,ACE .. בינתיים אני לוקח נורמלול

26/06/2016 | 21:25 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

פנה בבקשה לרופא עם תוצאות של כל הבדיקות על מנת להתחיל על המשך בירור וטיפול ספציפי. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה