דופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/06/2016 | 21:38 | מאת: ניסים

דןקטור שלום רב בן 30 בריא , במשך שבוע אני חש בכאבי ראש וחוסר תיאבון המלווים בדופק נמוך -בין 52 ל60. יש לציין שבעקבות דופק גבוה במנוחה בכלל ביצעתי בדיקת הולטר לב, לחץ דם, אקו לב מנוחה ומאמץ ולופ רקורדר במשך חודש- כל הבדיקות תקינות פרט לפעמית מוקדמות בודדות. כפי שציינתי בשבוע האחרון החלו לי כאבי ראש קלים והדופק האיטי. בנוסף אני מתאמן 3 פעמים בשבוע. האם עליי לעבור שוב את כל הבדיקות הללו ? יכול להיות שהלב שלי נחלש ולא עובד כמו שצריך ? כאבי הראש יכולים להיות קשורים לדופק איטי ? תודה...וסליחה על אורך השאלה

26/06/2016 | 21:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תסמינים שאתה מתאר קרוב לוודאי לא קשורים לבעית לב כלשהי.... חשבו לבצע הערכה כללית על מנת לשלול בעיות אחרות.... תשלים גם בדיקת תפקודי בלוטת התריס....

מנהל פורום קרדיולוגיה