התייעצות להמשך בירור לאחר הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/06/2016 | 19:50 | מאת: סימה

שלום רב, אני בת 49 לפני כשבועיים הופניתי למיון עקב לחצים בחזה + קוצר נשימה - א.ק.ג + ב.דם תקינים לאחר מספר ימים - א.ק.ג. נוסף + אקו מאמץ תקינים (הגעתי לדופק מטרה לאחר 8.23 דקות) בדיקות דם כלליות תקינות (למעט כולסטרול 249 / טריגלצירידס 174) לאחר ההפניה למיון ולמשך כשבוע עדיין סבלתי מדי פעם מתחושה לא נעימה בחזה (במהלך היום הרגשה שמדי פעם הלב "קופץ חזק"/התכווצות חזקה ) וגם סחרחורת - אני גם סובלת המון מעייפות רבה.... חשוב לציין שאימי נפטרה מהתקף לב בגיל 48 להלן תוצאות בדיקת הולטר ("דווקא" באותו היום של הבדיקה הרגשתי מצויין) אבקש לדעת האם ההולטר תקין והאם לאור כל הנתונים הנ"ל מומלץ לי לפנות לקרדיאולוג (הופניתי לבדיקות ע"י רופאת המשפחה) או המשך בירור כלשהו תודה מראש! סה“כ שעות: 0:0 22:40 הקצב הבסיסי: מהירות מינימלית: 54 מהירות מקסימאילית: 108 מהירות ממוצעת: 70 הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפה זוג VPC'S (עמ' 8 ). הפרעות קצב על חדריות APC‘S: לא נצפו. הפרעות הולכה: לא נצפו. פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו. תלונות הנבדק: לא נצפו. הממצאים בהתאם לתלונות: הערות/סיכום: קצב סינוס, טווח מהירות בין 54-108 פעימות לדקה, ממוצע 70 פעימות לדקה בתקופת המעקב.

18/06/2016 | 19:20 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לפי נכתב בפנייתצך - תוצאת הולטר ללא מימצא מיוחד. כן לפנות להשלמת בירור אצל קרידולוג, בהקדם, בשל תלונותיך.

מנהל פורום קרדיולוגיה