לחץ בצד השמאלי של הצוואר שגורם לדופק לא סדיר הולך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/06/2016 | 09:25 | מאת: לחץ בצד השמאלי של הצוואר שגורם לדופק

זקוק לעזרה מחוסר אונים יש לי כבר למעלה משבוע וחצי לחץ בצד השמאלי של הצוואר לא תחושת חנק ולא מועקה כאילו משהו שם נסתם יוצר לחץ שגורם ללב להחסיר פעימה ואף להרגיש כמו דופק לא סדיר מלחיץ מאוד וגורם לתחושה של נפילה/מוות מיידי . אני מיד הולך כמה שניות/דקות וזה נעלם אך תמיד תמיד חוזר . אני סובל מאותו סוג של תופעה כבר כמה שנים מינימום 7 שנים רק שזה נעלם לחודשים שלמים והפעם אפילו ללמעלה משנה וחצי ועכשיו זה חזר . מה זה? למה זה קורה? שאני הולך לאקג הוא תמיד תקין אקו לב תקין הולטר לב תקין ... אני מרגיש שמפספסים פה משהו שעלול ליצור בעיה בעתיד . מה עליי לעשות דוקטור?

18/06/2016 | 19:16 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לגשת לבדיקה רפואית, במידת צורך במוקד לרפאוה דחופה או בחדר מיון. במדיה ולא תמצא בעיה חריפה, לגשת בהמשך לבדיקת קרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה