חוות דעתכם בבקשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/06/2016 | 22:01 | מאת: מלי

שלום רב בת 36.בריאה כאבים ובעירה בחזה במשך כמה חודשים. אקג במיון תקין-צניחות מינמליות ב V3-V5 גלי T ביפאזי בV3-V4.אקג מ2010 עם אותה תבנית. ארגומטריה במאמץ נרשם- אקג במנוחה עם צניחת STוהיפוך גלי T. לחץ דם תקין אין שינויים משמעותיים במקטע STבמאמץ. אקו לב תקין. בדיקות דם תקינות. מה זה אומר?הקרדיולוג שלי שבוע בחו"ל ואני לחוצה מהנושא. אודה לעזרתכם מלי

18/06/2016 | 19:15 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קיים שינוי באקג. יש להשלים בירור. לשם כך יש לפנות לקרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה