תוצאות אקג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/06/2016 | 13:09 | מאת: כרמל

מה זה אומר אם קרדיולוג כתב חי את התשובה הזאת בתוצאות אקג קצב סינוס, ציר תקין ICRBBB, צניחת ST ב V 4-6 AVF L3? אשמח לתשובה תודה

11/06/2016 | 20:56 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מגוון רב של מצבים פטולוגים של הלב עלולים לבוא לידי ביטוי בתאור דומה.....אך לעיתים מבנה אקג כזה ייתכן גם באנשים ללא בעית לב. יש להלשים בירור אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

13/07/2016 | 09:59 | מאת: כרמל

ביצאתי לפני כמה זמן אקו לב וחוץ משתי דליפות מהסתם המטרלי והטריקוספידאלי הכל תקין וגם הדליפות אני יושעת שהן זניחות ולא חשובות אבל אני בסבולת מכאבים בחזה שמאלי עבר חצי שנה ולאחרונה זה החמיר כאבים משתקים והתנשמות ועייפות במאמץ גם אם הוא קל ואני בקושר מעולה מבצעת כל יום פעילות אירובית ומשקולות האם לדעתך יש מקום להמשך בירור? אשמח לחוות דעתך

מנהל פורום קרדיולוגיה