התייחסות לתשובה של הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/05/2016 | 14:40 | מאת: דלית

שלום לך ד"ר, רציתי לדעת אם יש משמעות לתשובה הזאת שקיבלתי להולטר לב - קצב לב מינימלי - 49 קצב לב מקסימלי 128 קצב לב ממוצע 76 הפרעות קצב על חדריות - מעטות, קטעים קצרים של טכיקרדיה עלייתית. התלונה שלי הייתה פלפיטציות ורופא המשפחה הפנה להולטר. האם כדאי שאבדק ע"י קרדיולוג? תודה רבה.

04/06/2016 | 19:58 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

סהכ מימצאים די מרגעים. אירועים קצרים של טכיקדיאה עליתית לא מסוכנים, אך בהחלט מחייבין השלמת בירור אצל קרידולוג וטיפול. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה