שאלה על תוצאת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/05/2016 | 17:18 | מאת: עודד

שלום רב , אני בן 41 לחץ דם ודופק תקינים. BMI 21 . בדיקות דם תקינות. תת פעילות בלוטת התריס מאוזן. אקג פרט ל RBBB תקין. אקו לב לפני שנה וחצי תקין. הופנתי להולטר לב עקב תחושת של דפיקות לב חזקות סדירות במהלך היום ובלילה שמפריעות לי להירדם. הדפיקות החלו לפני כחודשיים ונמשכות גם עכשיו אם כי בעוצמה פחותה. תוצאות הולטר: קצב בסיסי: סינוס דופק מינ' 50 מקס' 106 ממוצע 65 PVC'S אין APC'S אין הפרעות הולכה: אין שינויים משמעותיים בקטע ST: דינמיקה בגלי T האם השורה האחרונה יש לה משמעות ויכולה להסביר את הדפיקות חזקות שאני מרגיש? האם קיים טיפול לבעיה זו (הדפיקות) או פשוט להמשיך להיות עם זה ? יש לי רק תוצאות הפיענוך של הבדיקה ללא דפי גרפים עצמם שעדיין לא קיבלתי ולא אקבל בקרוב. האם במידע ותמליץ לי לפנות לקרדיולוג יש טעם ללכת ללא תרשים עם דף סיכום בלבד? תודה רבה עודד

28/05/2016 | 13:06 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תשובות לפי סדר שאלותיך. 1. לא 2. לא - כי 1 - לא 3.לפנות לקרדיולוג עם כל התרשימי אקג מצורפים לבדיקה בברכה דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה