מבקש פענוח בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/05/2016 | 12:51 | מאת: אליחי

שלום לד"ר הנכבד, אני בן 73. בצעתי בדיקת הולטר והייתי מבקש פענוח. הממצאים הם: - קצב סינוס. נצפו כ-255 APC במשך הבדיקה. - נצפו VPC משני מוקדים. סה"כ נצפו כ-1,375 VPC במשך הבדיקה. - נצפו כ-9 זוגות VPC לדוגמא: 16:34. - נצפו גם קטעי ביגימניה/טריגמניה חדרית. - נצפו 3 קטעי PAT 3-5 פעימות חדריות עוקבות במהירות עד 147 לדקה. מודה מראש עבור תגובתך. יום טוב.

21/05/2016 | 20:16 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מימצאים ללא משמעות ברורה. יש לדעת מהי הסיבה לבדיקה זו,באם יש מחלות רקע, תלונות.... באם מדובר בנבדק עם מחלת לב וכו. נא לגשת לבדיקת קרדיולוג עם תוצאת בדיקהת הולטר זו וכל תרשימי אקג מצורפים אליה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה