אבחנה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/05/2016 | 21:27 | מאת: שי

שלום אני שי בן 25 מתגורר בארצות הברית .. רצית בבקשה ייעוץ ואבחון מקצועי בנוגע לשאלה שמציקה לי שנים בגיל 14 נמצא אצלי בלוק חסימתי בצרור המוליך הימני הרופאים אמרו שזה לא מסוכן אבל יכול לכאוב מדי פעם (בזמנו התלוננתי על דקירות בלב) וביקשו ממני לעשות בדיקות נוספות (בזמנו שיחקתי כדורסל מקצועי והייתי צריך אישורים) לאחר הבדיקות הנוספות נתנו לי אישור וחזרתי לשחק כדורסל עכשיו לשאלתי היום אני בן 25 לא ביצעתי מאמצים של ריצה כבר הרבה שנים .. אני רוצה לחזור להתאמן האם יש סיכון ? איך מתייחסים לבלוק חסימתי כמו שיש לי? האם זה מסוכן? האם אני אמור לחיות כל חיי איתו ועם דקירות קטנות בלב? והאם יש אופציה להיפטר ממנו?

21/05/2016 | 20:18 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קשה להתיחס לדברים המופיעים בשאלתך כי לא בדקנו אותך. יש לבצע חידוש הערכה קרידאלית מלאה. לשם כך עליך לגשת לבדיקת קרידולוגי ולעבור בירור יחד עם הגצגת מימצאים קודמים.... פנה לבדיקת קרדיולוג ולבדיקת רופא ספורט במידה ואתה עוסק בפעילות גופנית. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה