משמעות תוצאות בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/05/2016 | 12:41 | מאת: דינה

שלום! ברצוני לדעת עד כמה חמרות תוצאות ההולטר(24 שעות) שביצעתי.אני בת 53 והינה התוצאות: נצפו סה''כ 43 VPCS בודדים במשך הבדיקה. נצפו סה''כ 2 APCS בודדים במשך הבדיקה. לא נצפו הפרעות הולכה.לא נצפו שינויים משמעותיים בקטע ST הקצב הבסיס:סינוס,מהירות מינימאלית 52,מהירות מקסימלית 88,מהירות ממוצעת 63. אני סובלת מיתר לחץ דם ומטופלת ע''י אמלו וקרדילוק. פעמיים ביום.1.25מ''ג ביום הבדיקה בבוקר לא לקחתי קרדילוק. בנוסף לכך אני מטופלת באירוס פעמיים ביום.ידוע לי שארוס עלול להשפיע על קצב הלב. אודה לכם מאוד על חוות דעתכם. בברכה, דינה

07/05/2016 | 20:04 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, מדבור בבדיקה לאל מימצא חריג. נצפו 43 פעימות חדריות - vpc. נצפו 2 פעימות על חדירות - מימצא ללא כל משמעות. חשוב שקרידולוג יעובר על תרשימי אקג המצורפים לבדיקה . בברכה, דר דדשב נ.ב. לא ברור לי באיזה תרופה את מטופלת - ארוס ...? באנגלית בבקשה.....

מנהל פורום קרדיולוגיה