מחלות לב ושימוש בסאונה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/04/2016 | 13:35 | מאת: גרשון שרגא

אני בן 68. לפני כשנתיים בעקבות כאבים בחזה עשיתי אקו לב במאמץ ואובחן אצלי דליפת מסתם ועדות לאוטם. כמו כן עברתי צנתור ושמו לי סטנט. אני לוקח טריטייס ליטורבה וקרטיה. בעבר מאוד אהבתי להשתמש בסאונה. לאור מה שכתבתי מעלה האם מותר לי להמשיך ולהשתמש בסאונה? בכבוד רב , ובתודה מראש, גרשון שרגא

16/04/2016 | 10:33 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קרוב לוודאי לא, אם כי חשוב לדעת מצב קרדיאלי שלך בשלב נוכחי. לשם כך יש לבצע הערכה אצל קרידולוג. פנה נא לבדיקת קרידולוג מטפל.

מנהל פורום קרדיולוגיה