תוצאות סי.טי. קרדיאק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/04/2016 | 15:09 | מאת: אריק

נכבדי, ביצעתי את הבדיקה לאחר מספר אירועים מפוזרים לאורך זמן של הרגשת תעוקה במצבי מנוחה בלבד (ישיבה) ומעולם לא במאמץ (חדר כושר, ריצות ארוכות וכד') בבדיקה נמצא: LAD: הודגם רובד מסויד במוצאו, הגורם להיצרות של 70% לפחות, יתכן הערכת יתר בשל הרובד בעל הסתיידות הגסה. כל היתר תקין (ללא היצרויות), (נרשם גם :הודגמה מערכת כלילית דומיננטית ימנית). האם המשמעות שחייבים צינטור? סטנט? או שצריך לבצע בדיקות הדמייה נוספות? מה הדחיפות? אודה לתשובה מפורטת.

16/04/2016 | 10:29 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בדידה כפי שמתוארת איננה תקינה. עליך לגשתלבדיקת קרידולוג בהקדם. ייתכן יהיה צורך בצינתור כלילי. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה