התקף חראדה בלילה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/04/2016 | 11:28 | מאת: ימית

שלום אני בת 36 וביצעתי את כל הבדיקות של הלב בגלל התקף חראדה שתוקף אותי בלילות מידי פעם זה קורה לי עד 20 דק מהרגע שאני נרדמת ולא מתוך שינה עמוקה , אני מתעוררת עם חוסר אויר מוחלט וכשהוא חוזר אז הוא מלווה בדפיקות לב חזקות ומהירות מאוד , השאלה האם ההתקפים האלו יכולים לעשות נזק ללבי? יש לציין שההולטר והאקו לב וה אקג הכל תקין

09/04/2016 | 20:47 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

השאלה בעצם במה מדובר. מה נכתב לחלוטין לא ברור ועל כן עליך לעבור הערכה מלאה אצל רופא שמפחה. יש לשלול הפסקות נשימה בשינה. בנוסף ניתן לשלקול ביצוע הערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה