סחרחורות כחודשיים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/04/2016 | 10:43 | מאת: ליאור30

דר שלום רב , מזה כחודשיים סובל מסחרחורות שמתגברות ונחלשות בלי הגיון , החזקות מביאות למצב של כמעט עילפון . הייתי אצל אאג ששלל בעיה באוזן ונוירולוג ששלל בעיה נוירולוגית , עברתי לפני חצי שנה MRI גב מח ועמוד שדרה תקינים . יש לי במשפחה אב עם הפרעת קצב ואח שעבר שני ניתוחים להחלפת מסתם. עשיתי בדיקת ekg שיצאה תקינה . האם לדעתך כדאי לבדוק את נושא הלב ? אני כבר בקושי מתפקד ועל סף לקבל בעיטה מהעבודה . תודה מראש

09/04/2016 | 20:44 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהחלט כן. גום לנסות לבצע הערכה נוספת אצל אאג, ונוירולוג, במיוחד בנושא הדמייה, לעשות רויזיה של המימצאים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה