פענוח בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/04/2016 | 13:08 | מאת: שוש

שלום לך, אמי עברה הולטר ובתוצאות היה רשום: הפרעות חדריות, pvc's : בכמות מעטה , 152 בהקלטה צמד בודד nsvt 3 פעימות , עד מהירות שלכ 60 לדקה הפרעות קצב על חדריות apc's : בכמות מרובה , 5915 בהקלטה 6 צרורות של טכיקרדיה אטריאלית , עד 7 פעימות, עד מהירות של

01/04/2016 | 13:10 | מאת: שוש

(ההודעה נשלחה לפני סיום בטעות) של 174 לדקה מה התוצאות אומרות בתודה מראש שוש

09/04/2016 | 20:41 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בדיקה איננה תקינה. יש לגשת לבדיקת קרדיולוג בהקדם האפשרי. בהתאם למצבה, ניתן לגשת לבדיקה גם בחדר מיון/ איפשוב בבית חולים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה