מפחד שיקרה לי מוות לבבי wpw

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/02/2016 | 23:42 | מאת: דור

שלום אני בן 14 ולאחרונה גיליתי שיש לי wpw ביצעתי בדיקות כמו אקג הולטר, בדיקת מאמץ, ואקו לב והרופא המליץ על אבלציה עוד חודשיים ואמר שההפרעת קצב שלי היא מסכנת חיים. אני בחששות כבר שבועמאז שגיליתי את זה וכשמתחיל הערב להחשיך אני מרגיש חולשה בלב, דקירות חלשות תעוקה בחזה, ותחושת שריפה בחזה ולפעמים גם בגוף אני מאוד מפחד שיקרה לי מוות לבבי או התקף לב חס ושלום האם יש סיבה לדאגה לפי התסמינים? האם חולים עם wpw מתים אך ורק במאמץ? דרך אב אני מעשן מה ההשפעות של זה על התסמונת? תודה מראש אני צריך עזרה דחופה!

13/02/2016 | 18:56 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, יש צורך בבדיקה אצל קרידולוג ילידם בהקדם. תסמינים מתאורים בפנייתך אינם שייכים לדבר האבחנה הספציפית, אך תסמונת זאת מחייבת התייסחות וטיפול. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה