דופק גבוה.................................

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/02/2016 | 15:48 | מאת: רומן

שלום, אני בן 21 מתאמן באימוני כוח לעיתים. היום קצת התאמנתי במתח וסקוואט, וכמה שעות לאחר האימון שמתי לב שהדופק שלי גבוה- היה 93 במנוחה, וגם 106 במנוחה. אחרי זה קצת ירד ל80. גם הלחץ דם היה קצת גבוה 141/81 ,אחרי גם קצת ירד. באימון עצמו הרגשתי שהלב פועם מאוד חזק. בעבר ביצעתי בדיקת מאמץ שתוצאותיה היו שחסר לי כושר גופני, וגם הולטר לב שמצא שיש הפרעת קצב שאינה מסוכנת. כדאי לברר את העניין יותר לעומק? ואם כן, איזה בדיקות מומלצות? תודה.

08/02/2016 | 20:44 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, בשלב ראשון ניתן להסתפק בבדיקת מאמץ - ארגומטריה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה