שריפה בחזה בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/02/2016 | 16:24 | מאת: ש.

שלום , אני בן 22 ועושה ספורט 3-4 פעמים בשבוע. ירדתי תוך שנה 27 קילו . יש משהו שמאוד מציקה לי - בזמן ריצה , אחרי 100-200 מטר יש לי מן שריפה בחזה ובזמן שאני נושם אני מרגיש ממש כאב חזק (בזמן הנשימה). האם זו בעיה לבבית ? בעיה שקשורה לקיבה? לפני 4 חודשים הפסקתי טיפול בהידרוקורטיזון לאחר שעשו לי מבחן סינקטין וגילו שאין לי אדיסון. לקחתי את התרופה במשך 6 שנים בערך. האם זו סיבה ? אשמח לקבל תשובה ממך.

08/02/2016 | 20:49 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לא ברור לי מדוע נטלת הידרוקורטיזון, מהי הסיבה הרפואית לכך? בברכה, דר דדשב

08/02/2016 | 21:05 | מאת: ש.

אבחנו אצלי אדיסון אבל לפני חצי שנה בערך עשו לי שוב מבחן סינקטין וגילו שהערכים תקינים- אין לי אדיסון. האם נטילת הידרוקורטיזון לתקופה ממושכת (6 שנים +), יכולה להשפיע בצורה כזאת ? האם זו בעיה לבבית לדעתך ?

מנהל פורום קרדיולוגיה